lørdag 22. januar 2011

Redesign

Jeg har alltid sydd om klær. Som studenter på slutten av 70-tallet og med to små barn var man nødt til å spare penger og gjøre ting billig. Da ble det å sy om det man hadde.
Dette er ne kjole hvor skjørtet er tantes 20 år gammle gardin. Overdelen var en linrest jeg hadde fôret med det samme stoffet som skjørtet. Knappene er trukket med dette også.

Her ser man fôret og kanppene bak. Jeg pyntet også fronten med slike knapper samlet som en blomst.

Dette stoffet dumpet ned i postkassen min. Det er også en gardinrest fra 80-tallet. Hadde en liten matchene ullbouclerest. Det er en ballongeffekt i skjørtet, Fôret er en gammel undertrøyet som ytterskjørtet er sydd til.

Selvtrukket knapp og detalj fra ryggen.

Dette er en ny bukse lagd av en gammel. Gjenbruk av lommen også. Satte på brun ribb oppe og nede. Det er veldig god bevegelighet i denne buksen.

Her spratt jeg frahverandre en skjorte og lagde en ny. Mønsteret til denne skjorta kjøpte jeg på eBay, et mønster fra 50-tallet. Denne betyr mye for han som fikk den. Onkel G-O var helten vår:)


Her ligger settet sammen
Dette er en kjole lagd av en gammel hettegenser. Jeg måtte lage en søm midt foran, men den skjulte jeg ved å lage en rysj midt foran. Jeg lagde samme type rysj nede. Lommene er beholdt, og ermene er et restestoff som dumpet ned i min postkasse.

En liten sommerfugl hører med.

1 kommentar:

  1. Kjempemye flott du har sydd!
    Jeg falt for den lille redesign-kjolen med sort lin-overdel og tantes gardin i skjørtet, og i foret og knappene! Helt herlig! :))

    SvarSlett