søndag 22. juli 2012

Kjoler med tekster

Jeg har hatt et par bestillinger liggende og de ble gjort denne uken. I tillegg lagde jeg en ekstra. Kjolene blir veldig personlige fordi de har tekster på som kjøperen har bestemt.
Velour er et herlig stoff for små barn. Når jeg i tillegg får tak i så flott kvalitet (fra Gekko) så er det en fryd å få skape.
Mønsteret er mitt eget. Jeg er veldig glad i disse alvehettene. Jeg forer de med en innerhette som er liten slik at ikke hetta detter ned i øynene. Hetten er også lagd slik at den skaper en liten hals og luner godt. Jeg kan lage disse kjolene i str 2,4,6,8,10 og 12 år. Selvfølgelig både med og uten hette, med korte eller lange hetter.
Jeg tar imot bestillinger om du er interessert. Det er bare å ta kontakt.

 Denne er i str 2 år. Her lagde jeg ikke hette. Tror kanskje det ville være i veien. Bestemor valgte ordene til kjolen og hvordan pynten skulle være. Stoffet med feene og velouren er fra Sydilla

 Tekstene sier vel det meste:)

 Denne kjolen ble en som fulgte med i dragsuget da jeg sydde. Den er til salgs kr.500,-(+ event porto). Som pynt har den hjerter foran og bak. Foran står det:lille skatt. Her ser man godt hvordan hette utgjør en hals foran. Den luner godt.
 Skulderbuen er høynet så jeg fikk til rynking, og jeg satte bånd over brystkasse og rygg for å bryte opp det ensfargede. Pyntebåndet er det samme som er satt på i nederkant.
 Lille skatt og solstråle er teksene på denne kjolen. Syns disse tekstene gir et personlig preg.
 Kjolen ser slik ut bak. Nederst i hetten er det satt en liten bjelle som gir en bitte liten, sprø klimp når barnet beveger seg. Ungene syns det er artig.

 Denne kjolen er en bestilling. Mormor fikk nemlig en redesignkjole med tekster. Dette ønsket mormor-barnet seg også, og da ble det slik. Tråden langs kjolens nederkant er en ulltråd. Oppå den er det satt lapper med tekster som er viktig for en liten skatt og som er viktig for mormor.
 På ermet lagde jeg volanger i samme stoff som bryststykket og hetta. Stoffene her er feer fra sydilla, velour fra Gekko. Begge stoffene har en herlig kvalitet.

Tekstene sier vel det meste:) Bjelle nesdert på hetta her også. Helt nederst satte jeg en bise som gir litt tyngde i skjørtet og som gjør at det blir en nydelig bue nederst i kjolen.

3 kommentarer:

 1. Hei Eva, har du kantbåndsapparat til cover pro'en din?...

  SvarSlett
 2. Nei, jeg har ikke brukt kantebåndsapparat. Gjør det på gamlemåten og syns det går like greit;)

  SvarSlett
 3. Ok..skulle så gjerne sydd bodyer, knytebukser o.l til vesla mi, og da hadde det jo vært kjekt å vært venner med kantbåndsapparatet ;)
  Skal du på Austrått på juldagan iår?

  SvarSlett